Reshjet e dendura/ Lezha dhe fshatra përreth saj janë nën ujë

377
Shira të shumtë kanë përfshirë vendin tonë gjatë orëve të natës, duke krijuar vështirësi në shumë zona.
Situata më problematike është në Lezhë, ku disa fshatra përreth qytetit janë nën ujë.
Gjithashtu, edhe disa lagje brenda qytetit janë përfshirë nga përmbytjet duke shkaktuar vështirësi qarkullimi të mjeteve dhe të qytetarëve.
Sigal