Reshje bore në rrugën e Kombit vështirësi në qarkullimin e mjeteve

570
Reshjet e dëborës kane përfshirë ditët e fundit zonen verilindore të vendit, Bushtricën dhe Shishtavecin. Në rrugën e Kombit dhe pikerisht ne tunelin e Kalimashit, trashësia e borës ka arritur deri ne 7 cm.
Kjo gje ka krijuar vështiresi ne qarkullimin e automjeteve. Shtabi i Emergjencave Civile keshillon drejtuesit e automjeteve të bëjnë kujdes, gjatë qarkullimit në keto akse rrugore me presence dëbore, sidomos në zonat e thella malore. 
Ndërkohë segmenti Kukës-Kalimash-Morin, pritet qe ne janar te perzgjidhet kompania koncensionare qe do te merret me mirembajtjen e rruges se Kombit. 
Sigal