Sigal

KM Rama duhet ti kerkoi falje Kosoves, pse nuk ia kerkoi mikut te tij Sandrit, te tregoi varret e mijera te zhdukurve nga lufta e Kosoves!

KM Rama duhet ti kerkoi falje Kosoves, pse nuk ia mbushi mendjen mikut te tij Sandrit, qe te kerkoi falje per krimet e qeverise serbe ne Kosove!

KM Rama duhet ti kerkoi falje Kosoves, qe per 5 vite e kusur ne krye te Shqiperise nuk loboj tek ndonje shtet per njohjen e Kosoves!

KM Rama duhet ti kerkoi falje Kosoves, per moskrijimin e Ambasadave dhe Konsullatave te perbashketa me Kosoven ne disa shtete!

KM Rama duhet ti kerkoi falje Kosoves, per mos lobimin e shtetit shqiptare qe Kosova te pranohet ne UNESCO!

KM Rama duhet ti kerkoi falje Kosoves, per mos lobimin qe Kosova te pranohet ne INTERPOL!

KM Rama duhet ti kerkoi falje Kosoves, per deshtimin e njohjes se Lahutes si pjese e trashegimise shqiptare ne UNESCO e jo te lejonte serbet ta regjistronin si te tyren!

KM Rama duhet ti kerkoi falje Kosoves, per dhenien e çelsit te Tiranes nje kengetari serb qe ishte frymezim i çetnikeve!

KM Rama duhet ti kerkoi falje Kosoves, per vendosjen e takses ne Rrugen e Kombit!

KM Rama duhet ti kerkoi falje Kosoves, per kufirin fizike mes dy shteteve!

KM Rama duhet ti kerkoi falje Kosoves, per mos ndryshimin e ligjit per shtetesite, qe ti lehtesoi procedurat per shqiptaret e Kosoves dhe jo te trajtohen njesoj si kinezet!

KM Rama duhet ti kerkoi falje Kosoves, per mungeses se tregtise se lire mes dy vendeve!

KM Rama duhet ti kerkoi falje Kosoves, per keshilltaret e tij te lidhur me sherbimin sekret serb!

….Etj etj….dhe jo ti kerkoj falje Kosoves per emerimin e nje ministri te tij adoleshent!

#Boll_se_na_shpifet_me_kete_lloj_patriotizmi#