Radhë kilometrike edhe në Kapshticë, punohet me gjashtë sportele në dalje dhe një në hyrje

49

Edhe pika kufitare e Kapshticës përballet me radhë të gjata.

Raportohet se ditën e sotme radha është tepër e gjatë dhe qytetarët presin prej orësh për të kaluar në Greqi.

Nga ana e palës shqiptare punohet me gjashtë sportele në dalje dhe një në hyrje.

Ditën e djeshme nga kjo pikë kufitare kanë hyrë 1210 persona dhe kanë dalë 2604 shtetas të huaj dhe shqiptarë.