Punonjësit e UKT gjejnë një granatë afër Drejtorisë së Policisë Tiranë

62

Një granatë e paplasur është gjetur afër Drejtorsië së Policisë Tiranë teksa punonjësit e UKT po gërmonin për një kanal.

Në fakt UKT po punon në rrugën ”Vangjush Furxhi” në kryeqytet për të shtruar një tubacion dhe gjatë punës ësthë gjetur granata e ofensive e paplasur dhe e vjetër.

Pikërisht kjo granatë është gjetur afër Drejtorisë së Policisë Tiranë dhe priten ekspertët për të bërë çmontimin e saj.