Presidenti Meta: Sot është dita e Qemal Stafës dhe e mijëra të rinjve dhe të rejave

85
Presidenti Meta ka postuar sot tekstin e mëposhtëtm në Ditën e Dëshmorëve:
Sot është dita e Qemal Stafës dhe e mijëra të rinjve dhe të rejave, që dhanë jetën për Lirinë e Shqipërisë.
Lavdi e përjetshme, nderim, respekt dhe mirënjohjen më të thellë Dëshmorëve të paharruar të Atdheut, të çdo epoke! 🇦🇱
Sigal