Presidenti Meta: Kënaësi të kem Ambasadorin Sam Brownback në Tiranë, Zoti e bekoftë miqësinë shqiptaro-amerikane

297

Një kënaqësi e veçantë të kem Ambasadorin Sam Brownback në Tiranë si mysafirin tim special. Do të jemi së bashku nesër në Konferencës për Lirinë Fetare. SHBA gjithmonë një kampion i lirisë dhe drejtësisë. Zoti e bekoftë miqësinë shqiptaro-amerikane