Presidenti Meta: Falënderoj me mirënjohje të gjithë personalitetet e spikatura të shëndetit publik

268
Falënderoj me mirënjohje të gjithë personalitetet e spikatura të shëndetit publik dhe përfaqësuesin e qeverisë, për pjesëmarrjen dhe kontributin e tyre të vyer në Panelin e organizuar sot për kontrollin dhe luftimin e pandemisë COVID-19.
Të gjitha vërejtjet dhe sugjerimet e vlefshme do t’i përcillen Qeverisë për të bërë maksimumin në luftën e përbashkët me këtë armik të rrezikshëm, me qëllim mbrojtjen e shëndetit dhe jetës së çdo qytetari. 🇦🇱
Sigal