Presidenti Meta: 25 prilli është referendumi i tretë dhe më i vërtetë Është dita e demokracisë

206
Sigal

Presidenti Meta: 25 prilli është referendumi i tretë dhe më i vërtetë Është dita e demokracisë. Ndëshkoni këdo, që ju ka gënjyer, ju bën presion me vendin e punës apo përpiqet t’ju blejë votën!