Ilir Meta: Gëzuar ditëlindjen ylli, kapiteni dhe legjenda e Kombëtares Kuqezi, Rudi Vata!

221
Gëzuar ditëlindjen ylli, kapiteni dhe legjenda e Kombëtares Kuqezi, Rudi Vata! 🇦🇱⚽
Duke të falenderuar për çdo emocion, që na ke dhuruar me lojën dhe golat e jashtëzakonshëm, që kanë ngritur lart imazhin e Shqipërisë, të uroj shëndet dhe çdo të mirë në jetë!
Si tifoz i flaktë i ekipit kampion Celtic FC💚, uroj që djali yt Rocco, të ecë në gjurmët e tua legjenda jeshilbardhë! 🍀
Edhe 100 pranvera të tjera! 💐🇦🇱⚽
Sigal