Presidenti Ilir Meta vizitë në shtëpinë e Ilirit, korçarit më të famshëm

314
Sigal

Prej dy ditësh presidenti Ilir Meta, i pa shoqëruar nga rojet e tij, po zhvillon një vizitë në rajonin e Korçës.

Takime të shumta me qytetarët dhe banorët e zonës e kanë zënë ditën e tij.

Në këtë 7 mars ai ka zhvilluar takime dhe me mësues të shumtë të cilët kishin zgjedhur Korçën për të festuar festën e Mësuesit.

Por vetë Meta kishte rezervuar një vizitë të veçantë, tek adashi i tij, korçari i njohur i rrjeteve sociale, Ilir Vrenozi.

Pas vizitës së presidentit, Vrenozi i ka kushtuar edhe disa vargje.

Kjo është thjeshtësi,
S’di ta them më mirë,
Vlerë për një njeri,
Që zemrën ka të tillë.

Shkele këtë prag,
Për mua je fisnik,
Mirënjohjen e ke hak,
Një mik përmbi mik.

Në Prill fiton Shqipëria
Fitojn të gjithë Shqiptarët
Do marri fryme liria,
Ti hedhim poshtë të marrët

E kam për mbarësi
Që pragun e shtëpisë,
Ma shkeli një njeri
I pari i Shqipërisë