Piku i sezonit turistik, ja sa emigrantë shqiptarë hynë dje nga Kapshtica dhe Qafë-Thana

143
Sigal

Fluks emigrantësh që kthehen në atdhe nga pika kufitare e Kapshticës dhe e Qafë Thanës.

Mësohet se dje në vendin tonë përmes Kapshticës kanë hyrë 6203 shtetas dhe kanë dalë 3423. Ndërkohë, në Qafë-Thanë, kanë hyrë 4992 dhe kanë dalë 3288 shtetas të huaj dhe shqiptarë.

Aktualisht në Kapshticë po punohet me 4 sportele në hyrje dhe 4 në dalje.