Peshkatari mbytet në Karaburun, zhytësit në kërkim të trupit

573
Sigal

Mehmet Aliraj, rreth moshës 60-vjeçare ka dalë rreth ores 9 të paradites së djeshme në vendin e quajtur Raguza e Pare në gadishullin e Karaburunit duke humbur kontaktet.

Viktima mblidhte guacka dhe gjuante peshk. Ndërkohë në kerkim të trupit tij kanë shkuar zhytesat e Pashalimanit te policisë por deri tani nuk është gjetur.