Përfundon numërimi i votave në Himarë, ky është rezultati

144
Sigal

Mengjesin e sotem ka përfunduar numërimi i  votave në Bashkinë e Himarës.

Procesi ka qënë i qetë ndryshe nga vitet e tjera që ka pasur situata dhe problematika të ndryshme.

Rezultati:

Partia Socialiste kryeson me 3447 vota , pra 58, 67% të votave,

PD me 1854 vota, 31, 56%,

LSI: 341 vota pra 5.80 %,

Të tjera- 108 vota pra 1,84%

Të pavlefshme janë shpallur 124 2.11% vota.