Përfundojnë karantinën emigrantët që mbetën të bllokuar në Kapshticë

294
Sigal

Shqiptarët që mbetën për disa ditë në zonën neutrale në doganën e Kapshticës, kanë përfunduar karantinën e tyre 14-ditore në një hotel në Korçë.

Ata ishin kryesisht emigrantëve shqiptarë që punonin punë sezonale në Greqi por autoritet refuzuan të lejonin kalimin e tyre në tokën shqiptare pasi kufijtë ishin mbyllur për shkak të pandemisë së koronavirusit.

Por pas katër ditëve në qiell të hapur ata u karantinuan në një hotel. Pagesat për qëndrimin dhe ushqimin e tyre në hotel i pagoi Këshilli Koordinues i Diasporës.