I burgosuri italian te 313-ta rezulton me koronavirus, mister se si u infektua

344
Sigal

Një burgosur është i infektuar me koronavirus. Ai është shtetas italian dhe është vënë në pranga për trafik narkotikësh, ndërsa zyrtarisht lajmi nuk konfirmohet ende nga Drejtoria e Përgjithshme e Burgjeve.Më herët në këtë burg. shkruan panorama, është konfirmuar një punonjës si i infektuar, por sipas Drejtorisë së Burgjeve ai nuk ka pasur kontakte me persona të tjerë.Ende nuk dihet si është infektuar i burgosuri me koronavirus.