“Për 8 ditë e mbajta në shtëpi me oksigjen, as 8 orë nuk e mbajtën në spital dhe vdiq”

92

Ditën e sotme, eksperti i Shëndetit Publik Erion Dasho njoftoi se një i afërmi tij kishte humbur jetën nga Covid, duke lëshuar një sërë akuzash në drejtim të sistemit shëndetësor në vend.

Por, ky nuk është denoncimi i vetëm që vjen ndër radhët e ekspertëve. Mjeku Mhill Gecaj ka komentuar në postimin e Erion Dashos, duke treguar një tjetër rast që humbi orën vetëm 8 orë pasi kishte shkuar në spitalet Covid.

Mjeku Gecaj thekson se çdo ditë po diagnostikohen dhjetëra raste, të cilët po mjekohen në shtëpi pa asnjë lloj mbështetje.

Komenti i mjekut

Ngushellime miku im
Po te them nje tjeter rast
Per 8 dite nje të semurë e mbajta ne jete dhe me oksigjen dhe terapi ne shtëpi
dhe pasi u shtrua ne nje spitalet Covid nuk e mbajten ne jete as 8 ore.
Dhe asnje informacion perveç telefonates qe i bene familjarëve hajde merreni te paketuar!
jam pa fjale miku im.
Çdo dite po perballemi me dhjetra raste po i diagnostikojme me klinike me imazheri scaner po i mjekoj ne shtëpi totalisht te pa mbeshtetur nga shteti me asgjë dhe mjetet me të demosdoshme mbrojtëse!

“Për 8 ditë e mbajta në shtëpi me oksigjen, as 8