Pedofili në Tiranë ngacmon vajzën e mitur në shkallët e pallatit

79

Një tjetër ngacmim seksual ndaj të miturve është denoncuar në policinë e Tiranës.

Një nënë i është drejtuar uniformave blu për të depozituar një padi ndaj një personi i cili sipas ka prekur të bijën e mitur në vendet intime.

Nëna ka deklaruar se personi në fjalë i ka ngacmuar të bijën pranë banesës së tyre.

Tashmë policia është vënë në lëvizje për të zbardhur ngjarjen, si dhe identifikimin e personit të denoncuar nga nëna e të miturës.