Pedagogia: Mos e shisni të ardhmen e fëmijëve me një thes mielli!

69

Pedagogia dhe aktivistja për të drejtat e studenteve Ilirjana Kuçana e ftuar në studion e Ora News shprehu vështirësitë me të cilat u duhet te përballen studentët .

Tarifat e Masterit janë të papërballueshme për familjet shqiptare, ndërkohë që masteri është i detyrueshëm për çdo punësim në administratë.

Kuçana tha se qeveria nuk ka bërë asgjë për të përmirësuar kushtet e studentëve.

Kur kanë mbetur vetëm pak muaj nga data e zgjedhjeve Kuçana kishte dhe një thirrje për prindërit shqiptarë:  “Mos e shisni të ardhmen e fëmijëve tuaj për një thes mielli”.