Paradoksi/ Në 2013-ën Rama kishte në program rikonstruksionin e Teatrit Kombëtar

311
Sigal

Në zgjedhjet e vitit 2013 programi qeverisës i Partisë Socialiste me të cilin kjo forcë kandidoi dhe fitoi zgjedhjet, premtonte “Rikonstruktim të Teatrit Kombëtar sipas standardeve europiane” (shiko më poshtë).