Sigal

Pas shumë debateve dhe mbledhjeve të njëpasnjëshme, Parlamenti Europian ka vendosur lidhur me ndryshimin e orës.

Ata kanë njoftuar se ndryshimi i orës do të vazhdojë dhe për këtë vit do të ndodhë më 27 tetor. Të shtunën e ardhshme në mesnatë akrepat spostohen një orë më pas dhe në pranverë ndryshon sërish.

Kështu që ka një lajm të mirë për të gjithë gjumashët, pasi tashmë do të kenë mundësi që të flejnë një orë më shumë në mëngjes.