“Në kulmin e energjive dhe angazhimeve”, Presidenti Meta shpreh ngushëllimet për Ilir Dashin: I prekur thellë nga humbja e mikut të paharruar

96
Sigal

I prekur thellë nga humbja e parakohshme e mikut të paharruar, Ilir Dashi.
Shumë dhembje për ndarjen e tij nga jeta, në kulmin e energjive dhe angazhimeve të shumta.
Ngushëllimet më të ndjera familjarëve, miqve dhe kolegëve të tij!
Të prehet në paqen e merituar!