Naftëtarët nuk rregjistrohen si të papunë, vijojnë protesten

587
Pas disa protestave të njëpasnjëshme dhe premtimeve për një zgjdhje të problemit të tyre naftëtarët e Ballshit dhe të Fierit janë mbledhur sërish në protesta para prefekturës së Fierit.
Punonjësit e rafinerisë së naftës në Ballsh kanë protestuar sot para prefekturës së Fierit. Ata kanë kërkuar takim me Prefektin, pasi 1200 punëtorë të rafinerisë janë akoma pa zgjidhje. 
Naftëtarët thonë duke premtura se do të vijojnë protesten se refuzojnë të regjistrohen si të papunë, duke kërkuar me urgjencë statusin e naftëtarit.
Sigal