Sigal

Presidenti Ilir Meta përshendet me një status/video ne Facebook nga liqeni I Plaves dhe fton gjithë shqiptarët të mos humbasin një rast për ta vizituar këtë zonë të mrekullueshme:

“Të dashur miq, ju përshëndes nga ky livadh mbi liqenin përrallor të Plavës, aty ku malet puthin qiellin dhe ku Zoti ka krijuar mrekullinë.”

Fotografia e Ilir Meta

Fotografia e Ilir Meta