Miratohet me 113 vota pro, projektrezoluta për gjenocidin serb në Sebrenicë

40
Sigal

Miratohet në Kuvend projekt/rezoluta për përkujtimin dhe nderimin e viktimave të gjenocidit në Srebrenicë. Deputetët kanë rëndë dakord për këtë rezolutë, ndërsa nga ana e opozitës ka pasur debate për shkak se e kanë cilësuar si të pa plotë.

Projektrezoluta për gjenocidin serb në Sebrenicë u miratua me 113 vota pro, ndërsa nuk ka pasur asnjë votë kundër.

Pr/rezoluta konfirmon qëndrimin e Shqipërisë se mohimi i gjenocidit është shkelje e ligjit ndërkombëtar.