Miratohen ndryshimet në 3 projektligjet për ‘Taksat Kombëtare’, ‘Policinë e Burgjeve’ dhe ‘Financat e Vetëqeverisjes Vendore’

70
Sigal

Kuvendi ka miratuar ndryshimet në 3 projektligje. Për ‘Taksat Kombëtare’, projektligji mori 72 vota pro dhe 13 kundër.

Për Policinë e Burgjeve mori 74 vota pro, 5 abstenim dhe asnjë kundër. Ndërsa për Financat e Vetëqeverisjes Vendore mori 73 pro, 7 abstenim, 0 kundër.

Kujtojmë se sot, seanca u shoqërua me debate të ashpra, ku nuk munduan akuzat dhe kundërpërgjigjet mes maxhorancës dhe opozitës.