Mijëra shqiptarë të Kosovës kaluan fundjavën në Shqipëri, rradhë në Morinë

59
Sigal

Pavarësisht rritjes alarmante të numrit të vdekjeve dhe shpërthimit të infeksioneve të reja, mijëra shqiptarë të Kosovës kanë kaluar fundjavën në Shqipëri.

Një lajm me siguri i mirë për turizmin, por me risk për qytetarët e dy vendeve që po kalojnë një situatë të vështirë nga covid.

Këtë mbrëmje në pikën kufitare të Morinit, qindra makina me qytetarë nga Kosova kanë qëndruar në radhë për orë të tëra për të pritur për të kaluar drejt shtëpive të tyre pas një fundjve në Shqipëri.

Siç duket, thirrja për të shmangur lëvizjet e panevojshme është injoruar. Sot në Shqipëria, 21 persona humbën jetën nga koronavirusi.

Turizmi 'vret' pandeminë/ Mijëra shqiptarë tëTurizmi 'vret' pandeminë/ Mijëra shqiptarë tëTurizmi 'vret' pandeminë/ Mijëra shqiptarë tëTurizmi 'vret' pandeminë/ Mijëra shqiptarë të