Mbërrijnë tek Invektivi Task Forca italiane: 6 ekspertë do qëndrojnë në Tiranë për dy javë

57

Gjashtë mjekët, të cilët erdhën nga Italia për t’i ardhur në ndihmë Shqipërisë në luftën me koronavirusin, kanë mbërritur sot tek Infektivi.

6 mjekët kanë mërritur tek Infektivi dhe janë gati për të nisin misionin e tyre.

Italia i ka ardhur në ndihmë Shqipërisë për të përballuar situatën e Covid, duke dërguar 6 mjekë nga Task-Forcës, të cilët do të qëndrojnë 14 ditë ne vendin tonë, për të ofruar ndihmën e tyre për përballimin e Covid-19.

Delegacioni italian përbëhet nga mjekë, infermierë dhe ekspertë të cilët do asistojnë në punën e autoriteteve shëndetësore shqiptare për të parandaluar përhapjen e virusit.

Mjekët erdhën më 30 korrik në Tiranë dhe do të qëndrojnë 14 ditë.