Luftë me zjarrin në Qafëmollë dhe pishat e Shënmërisë

460
Sigal

Punonjësit e Agjensisë së Zonave të Mbrojtura të Tiranë janë sot në luftë me zjarret që kanë rënë në Qafëmollë dhe në pyllin me pisha të Shënmërisë, ku është hapur një vatër e re zjarri.

Image
Image