Lokalet/ Ja fituesit në 23 bashki, numërimi vijon në 35 të tjera

419
Sigal

Në 23 bashki, Divjakë, Pustec, Memaliaj dhe Fushë-Arrëz, Konispol, Libohovë Kolonjë, Belsh, Himarë, Roskovec, Poliçan, Vorë, Lushnje, Skrapar, Prrenjas, Mallakastër, Malësi e Madhe, Pukë, Ura Vajgurora, Librazhdi, Gramshi dhe Tropoja, Selenicë ka përfunduar procesi i numërimit të votave dhe është shpallur fituesi i votimeve lokale, ndërkohë që në në 35 bashki vijon ende numërimi.

Kujtojmë se nga të dhënat zyrtare të publikuara nga Komisioni Qendror të Zgjedhjeve në të gjithë territorin e Shqipërisë më 30 qershor votuan 771 863 qytetarë apo e përkthyer në përqindje në 21.6%.

Divjakë
Fiton Fredi Kokoneshi PS (13513 vota) i vetëm në garë

Selenicë
Fiton Pëllumb Binaj PS (5809 vota)

Prrenjas
Fiton Nuri Belba PS (7054 vota)

Roskovec
Fiton Majlinda Bufi PS (7740 vota)

Vorë
Fiton Agim Kajmaku PS (6208 vota)

Fushë-Arrëz
Fiton Fran Tuci PS i vetëm në garë

Kolonjë
Fiton Erion Isai PS (4279 vota)
Libohovë
Fiton Luiza Mandi PS (1275 vota)

Konispol
Fiton Shuaip Beqiri PS (3328 vota)

Belsh

Fiton Arif Tafani PS (6377 vota)

Poliçan
Fiton Adriatik Zotkaj (4681 vota) i vetëm në garë

Himarë
Fiton Jorgo Goro PS (4209 vota)

Malësi e Madhe
Fiton Tonin Marinaj PS (7,772 vota) – Pjerin Spathari (493 vota)

Gramsh
Fiton Klodian Taçe PS – Sabri Ibrahimi (603 vota)

Pukë
Fiton Gjon Gjonaj PS (3730 vota) i vetëm në garë

Ura Vajgurore
Fiton Juliana Mema PS (7,666 vota) e vetme në garë

Tropojë
Fiton Rexhë Byberi PS (3538 vota) – Edison Hasanaj

Mallakastër
Fiton Qerim Ismailaj PS – Robert Brahaj BD

Librazhd
Fiton Kastriot Gurra PS (10089 vota) i vetëm në garë

Skrapar
Fiton Adriatik Mema PS (4505 vota) i vetëm në garë

Lushnje
Fiton Fatos Tushe PS (28086 vota)