Lejuan kultivimin e drogës, arrestohen dy efektivë policie

441
Shërbimi për Cështjet e Brendshme dhe Ankesat në Policinë e Shtetit ka arrestuar dy efektivë të policisë në Librazhd.
Të arrestuarit janë Luan Qosja dhe Gurrali Torra. Sipas burimeve zyrtare, mësohet se ata kanë lejuar kultivimin e kanabisit në zonat e tyre që duhet të mbikëqyrnin.
Hetimi për dy efektivët ka nisur që në vitin 2016.
Sigal