Kursi i këmbimit valutor, 9 janar 2022

59
Sigal

Sot, Dollari amerikan blihet me 104.5 Lekë dhe shitet me 109.5 Lekë.

Euro blihet me 119 Lekë dhe shitet me 124 Lekë.

Franga zviveriane blihet me 113.6 Lekë dhe shitet me 118.6 Lekë.

Dollari kanadez blihet me 81.5 Lekë dhe shitet me 86,5 Lekë.

Më poshtë po sjellim të dhënat e këmbimit valutor, për të gjitha monedhat e huaja, sipas Credins Bank.