KQZ certifikon rezultatin e zgjedhjeve, hapet rruga për hetimin penal

44
Sigal

9-të ditë nga zgjedhjet parlamentare, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka miratuar rezultatin përfundimtar për të 12 zonat zgjedhore. KQZ nga ana e saj nuk mbajti anën e komisionerëve, duke i hapur rrugë dërgimit të tyre për hetim penal.

”Së bashku dhe të gjithë ata të interesuar, do t’i adresojmë kryesisht në organin e prokurorisë të githë ato gjetjet mbi mospërputhjet e asaj që janë në pamjet filmike dhe çfarë ka dalë në tabelën e rezultateve”,-tha Ilirjan Celibashi, kreu i KQZ-së.