Komisioni Rregullator njofton për mbledhje, ja temat që do të diskutohen

67
Komisioni Rregullator njofton se ditën e nesërme , më datë 06.04.2021, ora 17:30, zhvillon mbledhjen me këtë rend dite:
Shqyrtimi i projekt-vendimit:
  1. “Për përcaktimin e rregullave për raportimin financiar të subjekteve zgjedhore, kontrollin dhe verifikimin e financimeve dhe shpenzimeve të tyre gjatë fushatës zgjedhore”.​
Sigal

Bashkengjitur gjeni njoftimin per venien ne levizje te Komisionit Rregullator dhe projektvendimin.