Komisioni i Ligjeve – Manjani: Nuk amnistohen ata që janë nën hetim për korrupsion

272

Komisioni i Ligjeve po shqyrton projekligjin për amnsitinë. Ministri i Drejtësisë, Ylli Manjani tha se kjo amnisti vjen dhe për qëllim të ndryshimit të shpeshtë të legjislacionit dhe i drejtohet grupeve të margjinalizuara

“Amnistia nuk çështje mbipopullimi, edhe pse ka rreth 600 të burgosur. Nuk amnistohen ata që janë nën hetim për korrupsion, vrasjet. Nuk amnistohen përsëritësit e veprave penale dhe dhunuesit në familje”