Sigal

Komisioneri Evropian për Politika të Fqinjësisë dhe Negociata të Zgjerimit, Johannes Hahn, do të jetë ditën e nesërme në Kosovë, ku do të zhvillojë një takim me Ramush Haradinaj.

Ky fakt bëhet i ditur përmes një njoftimi zyrtar nga zyra e Kryeministrisë kosovare.

Mësohet se takimi mes dy zyrtarëve do të mbahet ditën e nesërme në 16:45 në godinën e Qeverisë.