Komisioneri evropian Varhelyi dënoncon sulmin në Top Channel: Presim me padurim rezultatet e hetimeve dhe përgjegjësit të dalin para drejtësisë

60
Komisioneri evropian për Zgjerim dhe Fqinjësi të Mirë, Oliver Varhelyi, ka shpërndarë në Twitter një shkrim ku denoncon sulmin në ambientet e Top Channel dhe shprehet se pret me shumë ngulm daljen e përgjegjësve të vrasjes së Pal Kolës nga një breshëri automatiku, individit që punonte si roje sigurimi në ambentet e Top Channel-it.
Oliver Varhelyi: Dënoj sulmin në ambientet e Top Channel.
Sigal

Presim me padurim rezultatet e hetimeve dhe përgjegjësit të dalin para drejtësisë.

Respektimi i sundimit të ligjit dhe lirisë së medias janë vlerat thelbësore të #BE. Mendimet e mia shkojnë te familja dhe miqtë e viktimës.