Klient besnik! Meta ndan foto me berber Detin: Sot festojmë 20-vjetorin e fillimit

250
Sigal

Presidenti Ilir Meta ka 20 vite që frekuenton të njëjtin berber. Sot ai dhe berber Deti festojnë 20 vjetorin e fillimit të bashkëpunimit, ashtu siç e quan vetë Meta. Kreu i shtetit ka ndarë foto nga berberhania, aty ku Deti po kujdeset për pamjen e tij.

POSTIMI:

Me Detin festuam sot 20-vjetorin e fillimit të bashkëpunimit tonë! Gati për një javë të re!