Kërkohet 4 vjet burg për gjyqtaren Majlinda Andrea

415
Prokuroria kërkon 4 vjet burg për gjyqtaren Majlinda Andrean si dhe heqjen e së drejtës për ushtrim të funksioneve publike për 5 vjet.

vijon 
Sigal