Këngëtarja Fjolla Morina arrestohet me armë në Kukës

59

Policia Kufitare e Morinës ka ndaluar Fjolla Morinën, e cila tentojë të hyjë në Shqipëri duke mbajtur armë zjarri me vete.

Si rezultat i kontrolleve të shtuara dhe analizës së rriskut, ka kaluar për kontroll të imtësishëm në vijen e dytë një automjet tip “Audi” që drejtohej nga këngëtarja.

Gjatë kontrollit, kengetares ju gjet në çantën e dorës një armë zjarri pistolete.