Këmbimi valutor/ Me sa blihen e shiten dollari dhe euro, çfarë ndodh me monedhat e tjera

45
Sigal

Në tregun e këmbimit valutor shqiptar sot një dollar do të blihet me 92.1 lekë dhe do të shitet me 92.9 lekë.

Ndërkohë monedha evropiane euro do të blihet me 100.2 lekë dhe do të shitet me 100.8 lekë.

Franga zvicerane sot në tregun shqiptar do të blihet me 100.6 lekë dhe do të shitet me 101.6 lekë.

Ndërsa paundi britanik do të blihet me 117.3 lekë dhe do të shitet me 118.2 lekë.

Këmbimi valutor/ Me sa blihen e shiten dollari dhe euro, çfarë