Kapshticë, ndalohen 18 emigrantë të paligjshëm irakenë

488
Sigal

Policia kufitare ka ndaluar 18 emigrantë të paligjshëm në Kapshticë. Emigrantët janë ndaluar në afërsi të fshatit Trestenik, brenda tokës shqiptare.

Mes tyre kishte dhe gra dhe fëmijë të nënshtetësisë irakiene.

Pas intervistimit pritet që ato të dërgohen në qendrën e azilkërkuesve në Babrru. Kampi është i ndarë në 6 godina me nga 5-6 dhoma secila.