Helikopteri në Lezhë nis monitorimin për parcelat me kanabis

278
Sigal

Në këtë kohë të pandemisë së Covid-19, Policia e Shtetit ka nisur monitorimin nga ajri me helikopter në zonën e Lezhës për kanabis. Kontrolli po ushtrohet në zonat malore për parcela të kultivuara me kanabis. Gjatë ditës së sotme në Lezhë ka qenë në një vizitë edhe ministri i Brendshëm Sandër Lleshaj i shoqëruar nga drejtues të policisë dhe kryebashkiaku Pjerin Ndreu.