Goditet me vezë godina e Ministrisë së Arsimit

518
Një ditë pasi një grup studentësh qëlluan me vezë makinën e kryeministrit Rama, sot është qëlluar me vezë në drejtim të godinës së Ministrisë së Arsimit dhe Sportit.
Një grup studentësh janë duke protestuar përpara ministrisë së Arsimit.
Grupi i studentëve që kanë qëlluar me vezë godinën e Ministrisë së Arsimit nuk ka lidhje me Lëvizjen për Universitet që qëlluan me vezë në drejtim të kryeministrit Rama një ditë më parë
Sigal