Gjesti simbolik pranë kryeministrisë / Të rinjtë shtrihen në tokë me duart pas kokës

190
Sigal

Mbrëmjen e sotme protestuesit kanë bërë një gjest simbolik për vrasjen e Klodian Rashës nga një polic.

Duke vendosur duart prapa kokës, ata janë shtrirë para kryeministrisë.

Disa prej tyre morën pjesë në këtë gjest për të simbolizuar vrasjen e një të riu nga një polic që ka revoltuar të rinjtë dhe shoqërinë në 5 ditët e fundit në Tiranë e Shqipëri.