Gazetari Ardi Krasta rikthehet në ekran

449

Gazetari Ardi Krasta rikthehet në ekran. Këtë herë moderatori i njohur nuk do të jetë në ekranet e mediave në Tiranë, por në Prishtinë. Krasta ka zgjedhur te jetë pjesë e televizionit me të ri në Kosovë, “T7”.
Televizioni T7 është televizioni më i ri në tregun mediatik të Kosovës. T7 është produkt i kompanisë MediaWorks dhe pjesë e kësaj kompania është dhe gazeta Express.
Nisjen e emisionit të Krastës e ka konfirmuar drejtori i Express dhe “T7”, Berat Buxhala., në një postim në Facebook.