Zjarri përfshin kurorën e gjelbër në Milot, flakët përhapen me shpejtësi dhe rrezikojnë disa banesa

104
Sigal

Një zjarr i madh ka përfshire këtë të dielë kurorën me pisha në malin e Milotit.

Zjarri ka venë në alarm banorët të cilët janë venë në lëvizje për shuarjen e zjarrit i cili rrezikon banesat aty pranë. Zjarrfikëset e kanë të pamundur të ndërhyjnë për shkak të terrenit të vështirë.