Gazeta “Telegraf” ofron mundësi punësimi

175
Sigal

Në kuadër të rritjes të cilësisë dhe për të qenë sa më afër lexuesit “Telegraf” kërkon të punësoj gazetar/e web, politikë.

Të interesuarit të dërgojnë CV-në e tyre në adresën :[email protected]/ [email protected] ose whatsapp në numrin 068 20 86 170

Funksionet kryesore përfshijnë përditësimin e faqes së gazetës me lajme, mbulimi i ngjarjeve në komunitetin shqiptar, zhvillimi i intervistave me personalitete shqiptare, si dhe shkrime mbi problematika të caktuara.

Kushtet që duhet të plotësojë kandidati për pranim, janë: Të ketë zotësi të plotë për të vepruar; – Eksperiencë pune të paktën 2 (dy) vite në media përbën avantazh -Të jetë i/e komunikueshëm/e dhe i/e aftë të menaxhojë disa detyra njëkohësisht.