Gazeta Telegraf/Komisioni i Sigurisë miraton projektligjin e kamerave pa votat e opozitës

477
Sigal


Komisioni i Sigurisë ka miratuar ndryshimet në
ligjin e kamerave. Mbledhja e komisionit u shty për rreth dy orë me kërkesë të
relatorit të ligjit, deputetit Pjerin Ndreu.Opozita nuk shkoi në mbledhjen e komisionit,që pas debatit që lindi ndërmjet kryetarit Spartak Braho dhe relatorit Pjerin Ndreu