(Foto) / Nis votimi i LSI Durrës për delegatët e Konventës Kombëtare

58
Ka filluar votimi i anëtarëve të LSI Durrës për zgjedhjet për delegatë të Konventës Kombëtare dhe Kryetarin e LSI.
Proces risi dhe transparent që përzgjedh ekipin fitues për zgjedhjet parlamentare të 25 prillit 2021. Fitore e madhe që do nisë nga Durrësi e do festohet në mbarë Shqipërinë.
Ka qenë kjo deklarata e përfaqësueses së LSI, Elona Guri e cila ka postuar në llogarinë e saj në rrjetin facebook të shoqëruar me foto nga qendrat e votimit.